IMW Agenturer KB

 

Vi är ett familjeföretag utanför Flen, som startades i början av 1980-talet av István Wlassics. I början sysslade firman främst med handel och konsultation, men gled efterhand över mot tillverkning. Sedan 1987 har vi sysslat med tillverkning av främst svarvade detaljer, men även en del konventionell fräsning.

 

Tillverkningen har varit allt mellan ett par prototypbitar till serier om flera tusen bitar i veckan. Storleken på bitarna är från stax under 1 mm i längd och diameter upp till 150 mm diameter och 300 mm längd. Vi klarar att tillverka bitar med toleransvidder ner till 0.01 mm. Idag jobbar vi framför allt i mässing, aluminium, koppar, stål och olika rostfria kvaliteter. Vi har även jobb i plast. Framför allt PC (delrin), men även en del nylon. Våra maskiner har drivna verktyg och klarar att tillverka bitar med excentriska eller radiella hål och frästa fickor eller plan.

 

Bland våra kunder hittar ni CE Johansson, Bahco, Cavotec med flera. En del av våra bitar hamnar också hos Pharmacia och Alfa Lavall när de har monterats hos våra kunder.

 

Med vänliga hälsningar

 

 

Peter Wlassics